Mjölkchokladtryfflar med kokos

Carolinas favoriter!


20-25 st

200 g mjölkchoklad 
0,75 dl kokosmjölk
1 tsk honung
25 g rumsvarmt smör 

175 g mjölkchoklad till doppning
2 tsk matolja
Rostade och hackade hasselnötter och kokosflingor 

Hacka mjölkchokladen ganska fint. Mät upp kokosmjölk och honung i en kastrull. Koka upp slå över chokladen i en bunke. Rör tills all choklad har smält och tillsätt smöret och rör till jämn tryffel. Låt svalna och sedan stelna i kylskåp. 
Rulla små kullor och låt dem stå kallt. Smält chokladen över vattenbad, blanda med oljan och doppa kulorna först i chokladen och därefter i nöt- och chokladhacket. Låt stelna. 

                    Supergoda!!!

Foto: charlottesmat 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0