Tittis golf-lax

Hur gott smakar det inte med mat efter en golfrunda. Och för den som ska bjuda ska det gå lätt, snabbt och helst smaka gott. Den här är helt underbar i smaken även om man inte tycker att det är så mycket i såsen.

1/2 laxsida
saften från 1/2 citron

Smöra en ungsform, lägg i laxen med skinnsidan ned.
In i ugnen 150 gr ca 20 min.

Koka under tiden upp
5 dl creme fraiche
2-3 fiskbuljongtärningar

Häll den varma såsen över laxen på en gång när den kommer ut från ugnen.
Klipp färsk dill över.

Servera med färskpotatis och en god sallad.

Tack för receptet, det är så här enkla recept man vill ha många av.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0