Rigatoni del pollarolo
I går kväll fick vi världens godaste pasta hos en av mina väninnor, Katarina. Hon har en 2 månander gammal dotter och har hunnit göra den här (och mycket annat gott) goda maten, det är bra.
400 g rigatoni
600 g kycklingfilé
6 st salviakvistar eller 1 msk torkad salvia
3 dl grädde
1 1/2 msk kalvfond
1 dl marsalavin, sött
Stek kycklingen i mindre bitar.
Grovhacka salvian, lägg i stek tillsamans med kycklingen.
Häll på vin, fond och grädde, låt sjuda medan pastan kokar.
Foto: recept.nu
400 g rigatoni
600 g kycklingfilé
6 st salviakvistar eller 1 msk torkad salvia
3 dl grädde

1 1/2 msk kalvfond
1 dl marsalavin, sött
Stek kycklingen i mindre bitar.
Grovhacka salvian, lägg i stek tillsamans med kycklingen.
Häll på vin, fond och grädde, låt sjuda medan pastan kokar.
Foto: recept.nu
Kommentarer
Trackback