Paj de pollo
Det här tillsammans med Taco-pajen, guaccamole, nachos, tacosås och en stor sallad,
då har man en perfekt liten buffé när man bjuder en kväll.
Pajdeg
1 1/2 dl mjöl
50 g smör
1 msk vatten
Fyllning
1 burk Old El Paso Green Chili
1/2-1 grillade kyckling
1 gul lök
150 g färska champinjoner, skivade
smör/margarin
1/2 burk Old El Paso Thick´n Chunky Salsa
1/2 ask (ca 100 g) Philadelphiaost
3 dl riven ost
Sätt ugnen på 225 gr.
Gör pajdegen. Blanda samman mjöl och matfett till en gryning massa.
Tillsätt vattnet och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund.
Tryck ut pajdegen i en smord ugnsform och grädda ca 10 min.
Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Bryn kyckling, lök och champinjoner.
Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl.
Bred ut chilli och kycklingröra i pajskalet, strö över osten.
Gratinera 10-15 min.
då har man en perfekt liten buffé när man bjuder en kväll.
Pajdeg
1 1/2 dl mjöl
50 g smör

1 msk vatten
Fyllning
1 burk Old El Paso Green Chili
1/2-1 grillade kyckling
1 gul lök
150 g färska champinjoner, skivade
smör/margarin
1/2 burk Old El Paso Thick´n Chunky Salsa
1/2 ask (ca 100 g) Philadelphiaost
3 dl riven ost
Sätt ugnen på 225 gr.
Gör pajdegen. Blanda samman mjöl och matfett till en gryning massa.
Tillsätt vattnet och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund.
Tryck ut pajdegen i en smord ugnsform och grädda ca 10 min.
Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Bryn kyckling, lök och champinjoner.
Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl.
Bred ut chilli och kycklingröra i pajskalet, strö över osten.
Gratinera 10-15 min.
Kommentarer
Trackback