Kyckling med parmaskinka och balsamsås
Hela huset luktar balsamvinäger och vitlök. Hur gott som helst. Min man tycker att det är lite mycket vitlök och jag tycker alltid att det kan vara mer...
4 p
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
4 stora eller 8 små skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor
Sätt ugnen på 225 gr. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form.
Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
Strö över lite färsk oregano.
Servera med färsk pasta och sallad.
Det här goda receptet kommer från Arla.
4 p
4 kycklingfiléer

1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
4 stora eller 8 små skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor
Sätt ugnen på 225 gr. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form.
Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
Strö över lite färsk oregano.
Servera med färsk pasta och sallad.
Det här goda receptet kommer från Arla.
Kommentarer
Trackback