Knäcke med lax och gurka



De här goda "snittarna" fick vi hos Anette och Elemer på deras glöggfest. Jag hade dem senare på vår tjejglögg, de gick åt som smör i solsken, så i år får vi göra många.


Ca 30 st
Tunt krispigt knäckebröd (tex Vilmas)
200 g Philadelphiaost
500 g rökt lax
1 gurka
2 citroner ( saften+finrivet skal)
1 msk socker
1 dl hackad dill
salt

Hyvla gurkan på längden.
Blanda med citornsaft och -skal, socker, dill och 2 krm salt. Låt stå en stund.
Bred osten på knäckebitarna och lägg på lax och toppa med citrongurkan.


Foto:Carolina/charlottesmat



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0