Britt-Lis kreolska gryta
Den här grytan finns nog i många varianter, men det här är min mosters och som är så god!
900 g fläskfilé
4 små eller 2-3 stora kabanosskorvar
1 burk syltlök
1 burk svarta oliver
1 röd paprika i strimlor
1 dl hackade cornichons
4-5 dl grädde
1 msk mjöl
1-2 tsk mejram
1 1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Skär korvar och fläkfilé i bitar. Stek var för sig.
Krydda och lägg i resten av ingredienserna, låt koka/småputtra.
Servera med ris.
900 g fläskfilé
4 små eller 2-3 stora kabanosskorvar
1 burk syltlök
1 burk svarta oliver

1 röd paprika i strimlor
1 dl hackade cornichons
4-5 dl grädde
1 msk mjöl
1-2 tsk mejram
1 1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Skär korvar och fläkfilé i bitar. Stek var för sig.
Krydda och lägg i resten av ingredienserna, låt koka/småputtra.
Servera med ris.
Kommentarer
Trackback