Lax med romsås



Världens enklaste vardags/festrätt. Vi gör den ofta och det är alltid så gott!!!

Laxfilé
Citonpeppar

Sås:
Creme fraiche
Röd rom/kaviar

Klyftpotatis

Lägg laxen i ugnsform, strö citronpeppar över och in i ugnen ca 15 min 225 gr.
Rör ihop creme fraiche och kaviar.
Servera med klyftpotatis och god sallad.

Till Peter och alla andra som ev inte vet hur man gör klyftpotatis;
Sätt ugnen på 225°.
Skala potatis, skär i klyftor, lägg i ugnsform och häll på olivolja och flingsalt. Blanda runt.
In i ugnen ca 40 min.
Lycka till!

Foto:Carolina/charlottesmat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0